dinsdag 17 juli 2012

Fotoshoots!Een tijdje geleden vertelde ik dat ik graag wilde oefenen en vroeg aan mensen op facebook (en op deze blog) wie er een fotoshoot wilde. En die vraag werdt beantwoordt! Ik heb nu 4 fotoshoots gedaan en ik vind het zó leuk!! 

De liefde tussen 2 mensen, de bijzondere band tussen moeder en dochter of de eigenwijze blikken van kids. Het lijkt alsof je door de lens kunt kijken in iemands ziel en daardoor extra beseft hoe mooi diegene is. Heel bijzonder!! Ook blijkt steeds weer dat je een fotoshoot onmogelijk kan plannen...het vraagt een enorme flexibiliteit en creativiteit. Iets waar ik enorm van hou! :-)

Het is wel duidelijk dat ik er verder in wil....
Eind augustus ga ik een workshop van canon volgen en eind september begin ik met een echte fotografiecursus...heb er zin in!

Omdat ik de privacy van de mensen die ik fotografeer enigzins wil waarborgen heb ik de foto's op facebook gezet en de foto's alleen voor vrienden zichtbaar gemaakt. nieuwsgierig? wordt dan friends op facebook (klik rechts van deze site op t facebookplaatje)4 opmerkingen:

 1. o wow mooi! Heb de oproep gemist..had anders zeker gereageerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier ook een 'oh woww' mooie foto, vooral zwart wit ziet het er prachtig en puur uit.
  Je maakt me nu wel nieuwsgierig ;) ik ben tegenwoordig niet meer zoveel op facebook maar kom zeker snuffelen en vriendjes worden.
  Warme groetjes van Susan

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Uhmmm klopt die link wel. Krijg een of andere Jack Heeringa en kan dat profiel niet echt aan jou linken...

   Verwijderen
  2. gek zeg als ik op de link klik krijg ik gewoon mijn site. zoek op fb maar even naar Waar Liefde Woont. dan kom je er wel. groetjes!

   Verwijderen