woensdag 21 maart 2012

Kleur en Fleur op woensdag



Precies een week geleden liet ik een foto zien van een bos tulpen die ik zelf had gemaakt en bewerkt met mijn "gewone" camera. Toen was ik trots op die foto. Nu ik de spiegelreflexcamera heb, en weet hoe mooi foto's kunnen worden, vind ik die foto van vorige week bijna lelijk! haha meningen kunnen snel veranderen! Waarschijnlijk vind ik deze foto van een tulp over een half jaar ook afgrijselijk omdat ik dan zoveel meer ervaring heb.

Maar voor nu wordt ik er heel vrolijk van!! :-)  hij kan toch zo op een aansichtkaart? :-)

Het leuke is dat je nu ook écht trots kan zijn omdat ik met al deze foto's de (komt ie) sluitertijd, diafragma en ISO zelf bepaal. Ik heb dus echt invloed op de foto en tis meer dan klikken (zo leuk!)
Sorry, beetje (over)enthousiast geloof ik...haha!


Anyway, vandaag is woensdag en dat is mijn VRIJE dag! :-) de leukste dag in de week (uitgezonderd van het weekend natuurlijk)!
Geniet van vandaag!!

9 opmerkingen:

  1. Wow mooi hoor! Ik heb gisteren nog een blik gekocht bij de Zeeman met tulpen erop. En die Lente krans is ook heel mooi, zelf gemaakt neem ik aan?
    You go girl! Ik ben benieuwd naar al je prachtige foto's die nog gaan komen. Ennuh je maf best helemaal hotel de botel zijn en overenthousiast ;). Warme creatieve groetjes van Susan.
    Ps heb je je er nog aan kunnen houden, een poetsvrije woensdag?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hihi ik ben nu volop aan de poets! ;-) vorige week liet mn lichaam me in de steek dus had nu wat achterstallig onderhoud. MAAR...vanmiddag gaan een vriendin en ik Zpaggetti haken uitproberen...en gaan we genieten van de zon!! :-)

      Verwijderen
  2. Nou, ik vind de foto heel goed gelukt hoor! Maar of dat nou zo'n leidraad is, ik denk het niet. 'k Heb totaal geen verstand van fotograferen.... Ik vind het knap als mensen het zo goed kunnen. Mooie kleur van de tulp ook. Past helemaal in het item!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nog veel fotoplezier met je nieuwe camera.
    Fijne dag,
    Marja

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Haha dit herken ik helemaal! Sinds ik mijn Nikon spiegelreflex-camera heb is er enorm veel veranderd, oude foto's vind ik nu niet meer om aan te zien :-)

    Veel plezier met fotograferen, deze hierboven is een hele mooie maar geloof me, over een maand maak je 'm weer héél anders :)

    Groetjes, Veronique

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Een mooie foto en zo te lezen heb je er een nieuwe hobby bij ;) Binnenkort ga ik een korte foto-cursus volgen, want de camera's zijn erg mooi, maar ook zeer uitgebreid...

    Groeten, Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Een hele mooie foto hoor van je prachtige tulp. Veel succes met je nieuwe hobby....

    Prettige avond,
    Groetjes Grietje

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Erg mooi gedaan, ik herken het, het resultaat is prachtig!
    Groetjes Diana

    BeantwoordenVerwijderen