zaterdag 24 maart 2012

Aan de haak!Ik had het al opgegeven:
Haken, niets voor mij. Dat gaat 'm niet worden.
Totdat een goede vriendin enthousiast vertelde over Zpagetti haken. het was leuk en √©cht niet moeilijk. Ik bedacht me dat dat Zpagetti heel wat grover is dan "gewoon" haakwol...dus mijn hoop begon wat te groeien. Zou ik het dan toch kunnen? Na wat navraag op facebook werd ik overgehaald toch eens een poging te wagen..

Dus woensdag kocht ik voorzichtig een bolletje Zpagetti, zocht een patroon op via internet (van een tas, wilde eigenlijk een poef haken maar daar vond ik geen goed patroon van) en begon met behulp van een andere goede vriendin (waar zou ik zijn zonder mijn lieve creatieve vriendinnen?!) te haken!

En nu ben ik hooked! aan haken...zo wat is dat verslavend en leuk! je hebt al zo snel resultaat...en het is idd niet heel moeilijk!

En wat heerlijk om buiten in het zonnetje te doen! je haakwerkje kan, in tegenstelling tot je naaimachien, overal mee naartoe! Zo fijn!

Dus weer een nieuwe hobby erbij haha! EN nu ik zomaar een boekje over Zpagetti haken heb gekregen van een heel lief kennisje, beginnen er allerlei projectjes op te borrelen in mn hoofd ..een tas, een poef, kussens, een tas voor mn moeder, gave opbergmanden whaaaaaa!

Er gaat echter wel wat tijd in zitten..dus: zie je fftjes geen creaties voorbij komen, dan ben ik aan het Zpagetti haken!

3 opmerkingen:

 1. ja heb er ook wat van gemaakt, een tas. toen eens een pakket via v&d gekocht om een tas te maken. tis wel leuk maar iets te zwaar voor me handen omdat ik HMS heb. bij boekenvoordeel vind je ook van die bollen hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wie weet ga ik dit jaar ook nog eens ergens zpagetti haken.
  Ik ben niet zo'n handwerkkoningin of zelfs geen prinses ;) en heb geen vriendinnen die hier mee bezig zijn, maar wie weet...
  Zpagetti ze! Warme creatieve groetjes van Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben er ook net aan begonnen. Zag bij Kruidvat van dat spul liggen en ik wilde nog es graag leren haken en tja... toen was een nieuwe hobby geboren. Ben nog lerende en patronen zoekende, maar tot nu toe vind ik het erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen