donderdag 9 februari 2012

Valentijn-inspiratie

Valentijnsdag. het mag dan commercieel zijn enzo, maar: I LOVE IT! Waarom? Omdat 3 weken lang alleen maar hartjes in de winkel liggen. en laat ik nu nét dol zijn op hartjes! Dat betekent dus: inslaan! :-)

Maar het leukste blijft toch: zelf creatief aan de slag gaan. Zo had ik allerlei gave ideeën. Totdat...ik een griepje kreeg en nu vooral op bed en bank lig...daar gaan mn crea-momentjes. Toch hoop ik in ieder geval nog dit te maken:

- Een valentijnsdiner
- valentijnscakejes met een toef van boter-creme
- valentijnscakejes van marsepein met de kids van de BSO
- een hartjes-kussenhoes 

En zijn deze ideetjes ook niet fantastisch?! (gezien bij www.pinterest.com)


1 opmerking:

  1. Ik ben dol op (welgemeende ;-) hartjes hoewel ik verder niet echt iets met Valentijn heb maar wel iets met spontane liefdesgeschenken. Leuke ideetjes spui je hier hoor, bedankt voor het geval dat...! Ik heb op de bso pas hartjeslinten gemaakt. Vroeger vouwde ik veel met theezakjes maar met vouwblaadjes kan het ook, simpel maar o zo leuk! Je moet maar op het komen he! En printerest is een heerlijke site! Happy Valentine meis! Dat je je mannetje maar flink mag verwennen en ook door hem zelf in de bloemetjes wordt gezet, dat gun ik je! Hopelijk ben je al (wat) beter?!

    BeantwoordenVerwijderen