donderdag 26 mei 2011

Stofjes

Een paar weken terug kwam m'n vriendnnetje terug van een stage in India....Het was heerlijk haar weer te zien en ze had iets meegenomen uit het mooie land: stofjes voor mij!!

Zo superleuk en uniek!!


En ook al had ik nog niet zo lang geleden tegen een ander vriendinnetje gezegd voorlopig geen stofjes meer te kopen, het is niet gelukt (schaam)...ik zal niet te ver uitweiden maar door omstandigheden zit ik voorlopig thuis. En het enige voordeel daarvan is: alle tijd om bezig te zijn met creaties maken...en met deze stofjes lukt dat gewoon NOG beter!! ;-)


Ik heb trouwens een heerlijk Internetwinkeltje gevonden voor stofjes. Ik kan er altijd slagen, wat ik ook zoek. Voor een betaalbare prijs en goede service...helemaal top!!

4 opmerkingen:

 1. Wat vervelend voor je..maar die stofjes zijn super mooi. Ben benieuwd wat het wordt..ooit! Met al die stofjes, erg herkenbaar. Fijne avond, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vervelend dat je thuis zit.
  Je stofjes zijn erg leuk.
  Veel plzier er mee.
  Groetjes Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Baggie, wat vervelend dat je thuis zit. Maak inderdaad lekker gebruik van die tijd... Hopo dat dat in ieder geval door de omstandigheden heen lukt.
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, toch weer stofjes gekocht? Foei :P Maar ze zijn leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen