woensdag 12 januari 2011

Nieuwe liefde

Vorige week hoorde ik dat een vrouw maar 20% procent van haar kleding echt regelmatig draagt. En ik moet heel beschamend toegeven dat dit in mijn geval  ook klopt...m'n kast hangt vol maar eigenlijk heb ik maar 5 รก 6 kledingstukken die ik het meest en het liefst draag. Een echt topstuk uit mijn kledingcollectie is deze jurk:



Al jaren draag ik 'm en ik ben er dol op! Hij kan gedragen worden bij elke gelegenheid en tijdens elk seizoen. Maarja, kleding die zoveel gedragen wordt slijt...en langzaam kwamen er steeds meer gaatjes in.

Ik wist dat het tijd was...mijn jurkje had z'n best gedaan maar moest nu echt weg. Er zat niets anders op dan op internet zoeken naar een jurkje in een vergelijkbaar model. Ik had mn zinnen gezet op een ander jurkje waarvan mijn maat niet meer beschikbaar was, en bestelde toen maar een ander jurkje...3e keus dus. Het jurkje zou gedoemd zijn tot een miskoop maarja ik kon 'm  altijd nog terug sturen. Maar het onverwachte gebeurde: vanaf het moment dat ik ´m paste was ik verkocht! Ik had een nieuwe liefde!



Dag leuk oud jurkje, hallo leuk nieuw jurkje! 

1 opmerking: