woensdag 12 januari 2011

Hobbykamer


Eventjes binnenkijken: de hobbykamer!
De kast was al heel lang een wens van me...eindelijk alle spulletjes bij elkaar, netjes opgeborgen. De opbergboxen zijn exact de kleur van het behang en de gordijnen...

En dan het bureautje....naast de bank absoluut mijn favoriete plekje in het huis. Hier komen mijn ideetjes tot uitvoering!

6 opmerkingen:

 1. Hoi Evelyn,

  Nog even terugkijkend op het leuke jurkje.....
  Als je op naailes gaat, en je heb een goed patroon van een leuk jurkje, dan kun je het patroon bewaren en hem steeds weer opnieuw maken ;-) Zo heb ik een patronen van een paar rokken en broeken, die ik steeds weer maak. En dit al jaren lang. En dan steeds weer andere stofjes en kantjes en randjes gebruiken.
  Voor dit jurkje hoeft het niet meer, maar voor in de toekomst zeker handig!
  Succes!

  Groetjes, Marga.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Evelyn, mooi zo dat je hobbykamer zo naar je zin is. Heeft Peter nu nog wel zijn gamehoek? die zie ik niet bij deze foto's';-)! In elk geval een heerlijk Evelyn hobbykamer :-)! Geniet ervan, greetz.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Marga: wat een goed idee, thnx voor de tip!!

  En Amanda, hihi leuk he! Helemaal Evelyn idd :-) ja Peter zn hoekje en spulletjes zijn er zeker nog (kijk maar es goed wat er allemaal in de kast staat) Voor nu heb ik ff alleen MIJN hoekje gefotografeerd ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sjonge.. luxe hoor! Ik met mn lege zolder, zou er ook makkelijk een hobbyhoek kunnen maken. Misschien toch ooit eens uitdenken. Nu staan mn stapels stofjes achter het schot in 5 grote curverboxen. Niet echt overzichtelijk allemaal.

  De naaimachine staat in de kast, zodat hij op tafel kan als ik het nodig vind....

  ERg leuk gedaan hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Kim: Thnx!

  Ja zo'n hoekje is ideaal! Je hebt de naaimachine en alle andere spulletjes gelijk bij de hand en als je de ruimte ervoor hebt zou ik het zeker doen :) Het bureatuje is van Ikea, ik vind m echt ideaal met al die vakjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat geloof ik zeker!

  Toch maar eens met manlief babbelen ;)

  BeantwoordenVerwijderen