dinsdag 28 december 2010

Alle begin is moeilijk...

...laten we het daar maar op houden.

Vorige week deed ik samen met m'n moeder mee aan een cursus mozaieken. Wat een ontzettend gezellig moeder-dochter-uitje was! 4 uur later kwam ik met een vuurrood hoofd van de frustratie wel tot de conclusie: het is niet mijn ding...het is TOTAAL niet mijn ding! Als kind had ik al een hekel aan puzzelen en mozaieken doet me daar verdacht veel aan denken. Nu kan je de "puzzelstukjes" wel passend maken maar 't is nog steeds helemaal niets.

Terwijl ik daar zat te zwoegen en alle anderen enthousiast vertelden hoe geweldig ze het vonden, verlangde ik naar mn grote vriendinnetje: de naaimachine. Eenmaal thuis kroop ik er snel weer achter en wist: ja dit is mijn ding! Mooie dingen maken met stofjes, daar hou ik het lekker bij...

De "kunstwerken" worden geveild en de opbrengst zal naar het geldpotje voor de bouw van een nieuwe kerk gaan...maar ik heb niet de illusie dat de kerk rijk gaat worden van mijn mozaiek talent haha....ach ja, ieder zijn talent!

2 opmerkingen:

 1. Nu zie ik het verhaal in de krant in een heel ander daglicht. Ik kan ook heel gefrustreerd raken van iets dat me niet lukt. Maar misschien is het verder toch heel gezellig geweest dit samen met je moeder te doen.

  Groetjes, Marga.

  P.S. ik zag dat je dit blog niet automatisch altijd doorlinkt met de hyves.......Sorry! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. OEI! Het is niet mijn bedoeling om zo negatief over te komen, want het was WEL een onwijs gezellig moeder-dochter-uitje! Het was alleen niet zo mijn ding en het wordt duidelijk geen nieuwe hobby. Maar dat geeft niet!

  Marga, ik volg je advies trouwens op...begin "volgend" jaar ga ik op naailes!:-)

  Nou fijne jaarwisseling!

  Lieve groetjes Evelyn

  P.s. ik kan niet meer doorlinken op hyves naar deze weblog...geen idee meer hoe dat moet.

  BeantwoordenVerwijderen