woensdag 12 december 2012

Home sweet Christmashome!

Ik moet heel eerlijk bekennen: ons huis was al in kerststijl voordat de sint het land uit was. Toch moest ik even de rust vinden om er foto's van te maken en deze op de computer te zetten.

Elk jaar ben ik in de maanden voor kerst van plan om onwijs uit te pakken met kleuren om vervolgens elk jaar toch weer te eindigen met vooral rust in huis. Het is schijnbaar toch echt wat ik nodig heb in deze drukke tijd. Dit keer heb ik paars gecombineerd met zilver en goud en opnieuw geniet ik intens van de lichtjes en de versieringen. Vol bewondering kijk ik trouwens naar jullie prachtige zelfgemaakte kerstdecoraties. Ik was ook heel wat van plan maar vindt t dan toch zonde om iets te maken waar ik maar 4 weken in t jaar van kan genieten. want ik ken mezelf en de kans dat ik volgend jaar weer paars als basiskleur in ons huis heb...die kans is erg klein.

Dus een doos ballen in een bepaalde kleur kopen is net ff wat makkelijker en tijdbesparender. Wat ik overigens dit jaar niet hoefde te doen want 2 jaar geleden  haddem we ook al paars in huis met kerst. en wie wat bewaart, die heeft wat :-) ik heb precies 1 euro uitgegeven dit jaar aan paarse wol. hoe ideaal!;-)

Fijne tijd allemaal, geniet ervan want het is bijzonder als iedereen om je heen gelukkig en gezond is. meer heb je niet nodig :-)

2 opmerkingen:

 1. Jaaa ik had ook al op 5 december in de ochtend de boel versiert voor kerst,had er zooooo'n zin in!ha,ha...ziet er gezellig uit allemaal!

  groetjes
  Angeline
  www.mijnplekkie.tk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier heb ik nog niet zo veel staan.
  Te veel met andere bezig geweest.
  Maar morgen gaat het er toch wel van komen.
  Denk ik.
  Jij zit er in iedergeval mooi bij.
  Groetjes Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen