maandag 22 oktober 2012

Crea-week

Afgelopen week was een week was een week waar ik erg tegenop zag. Ik ben namelijk  (weer) geopereerd aan mn knie en dat betekent: rust houden totdat het genezen is.
Ik probeerde het nog bij de fysio: "ja maar...ik kan niet zo goed stilzitten en ik wil mn leven oppakken en...en en..."maar ze waren onvermurwbaar. Als ik wilde dat mn knie zo snel mogelijk genas moest ik veel rust nemen.
 
Zucht...
 
"Hoe ga ik deze week doorkomen zonder dat ik gillend gek wordt?" Dat was de vraag die vorige week zondag door mn hoofd spookte. Het is natuurlijk harstikke leuk om tijd te hebben om creatief bezig te zijn en vooral veel te haken.  Maar ik ken mezelf en overdaad heeft meestal tot gevolg dat ik iets zo zat wordt, dat ik mn hele hobby verpest en dan nooit meer een haaknaald aanraak. En dat wil ik niet...   Wanhopig vroeg ik op facebook om tips...goeie series, films, boeken enz...
 
En die kwamen er !  Een kennis kwam spontaan langs met een stapel boeken, een andere kennis met een stapel dvd's en mn vriendinnetje had heel wat woonbladen meegenomen! Heerlijk! Maar t leukste blijft natuurlijk: bezoekjes krijgen! Zo fijn, vriendinnen die je eventjes "uit huis" halen ;-) Samen met een vriendin lunchen in t dorp, ff een paar boodschapjes halen of naar de bios, heerlijk!
 
Ik kan niet wachten totdat ik alles weer kan (duurt waarschijnlijk nog 2 á 3 weken). nog eventjes geduld!
 
Dat ik niet alleen maar heb gehaakt, betekent niet dat  ik niets gedaan heb. Ik ben begonnen met een heleboel projectjes. Kijk mee!
Een sjaal gemaakt voor mijn mama (gave kleur!!)
 
Inspiratie opgedaan in leuke woonbladen
 
Dit moet ooit een plaid gaan worden...ooit
 
Een rode sjaal voor bij mn outfit (dit keer met patroon. 2x vasten, 2x stokjes) bijna af!
 
En dit wordt ook een sjaal voor mezelf :-) Heerlijk als je dingen zelf kan maken
 
Oja en ik moet nodig beginnen met een poef! Straks maar even wol halen ;-)
 
Fijne week! 
 
 
 

1 opmerking:

 1. Hey girl rust houden met je knie betekent toch dat je niet teveel gaat lopen??? Of niet... Dus met die kont van je op de bank!!! Ennuh zo te zien heb je toch heel wat gehaakt. Wat dacht je van enveloppen maken van tijdschriften (tutorial van Dreamstuff, bij mij ergens link te vinden onder label enveloppen..in een van de eerste enveloppen blogposts). Bestel bij MiM's tasjes een starterssetje stempels maken en ga lekker plaatjes overtrekken en gummen maken.
  Ga inspiratie opdoen bij andere blogs (heb er genoeg in mijn lijst staan)...kommetjes maken van een kanten kleedje...ga recykleren...notitieboek bekleden...SoulCollages maken...
  Kijk maar eens bij mijn labels ;).
  Hihi ja ik haal je wel eens effe af van je haakwerk, mmm maar eigenlijk is dat natuurlijk een mooi klusje wat je vanaf de bank kunt doen hè...dus niks verkeerds mee ;).
  Maar SoulCollages of enveloppen maken van allerlei tijdschriften kan goed met zo'n schootdienblad :p.
  Knuff!

  BeantwoordenVerwijderen