woensdag 18 januari 2012

Pimp my teabox

Bedankt voor jullie lieve reacties. Het is zo fijn om te horen: jouw blogjes zijn de moeite waard om te lezen en ik lees ze. Dank jullie wel daarvoor! Het reageren moet absoluut geen verplichting worden (ben er zelf ook niet erg trouw in), maar het is fijn te weten dat er wel mensen zijn die het lezen

Zelfgemaakte cadeautjes...wat is het leuk om te maken, maar ENG om te geven!! Kennen jullie dit?? Kan je, als je niet zeker bent van een cadeau uit de winkel, nog zeggen dat je de bon bewaard hebt, dat gaat niet op voor zelfgemaakte cadeautjes. Wat nou als ze het helemaal niet leuk vindt? Of als ze denken:" wat een vrek, te gierig om een normaal cadeautje te kopen?" Of dat ze denken: "oh nee, nu moet ik elke keer als ze langskomt, zorgen dat 't ding in het zicht staat"

Hebben jullie die onzekerheid met zelfgemaakte cadeautjes ook of ben ik de enige?

 Gelukkig hoefde ik deze theedoos alleen maar te pimpen. Kijk dat maakt het alweer wat minder eng....
deze theedoos was voor mijn schoonmama en ik kan het heel erg mis hebben, maar geloof toch echt dat ze er blij mee was..gelukkig!!
1 opmerking:

 1. Hoi Evelyn,

  Vaak krijg ik cadeautjes, waar Auke tegen zegt: 'Goedbedoelde rotzooi.' Het zijn vaak cadeautjes waar niet over zijn nagedacht, maar in de gauwigheid/makkelijkheid zijn gekocht. Nu ben ik zo iemand die dat uit beleefdheid niet zegt tegen de gever dat ik het niet leuk vind, maar ik kan wel zien of er moeite voor gedaan is of niet. Over iets dat zelfgemaakt is weet ik dat de gever er moeite voor gedaan heeft en dat vind ik per definitie mooi. De gever legt daar echt iets van zichzelf in.
  Maar ja, ik kan jouw gevoel wel voorstellen. Ik heb wel eens sjaaltjes gebreid en gegeven als cadeautje. Een paar dierbaren van mij heb ik ze nooit zien dragen, dus daar weet ik van dat ze daar niet wijs mee zijn (maar ze zeggen het niet). Maar er zijn er ook mensen die ze heel veel dragen, ook als ik ze toevallig tegen kom. Kijk, daar doe ik het voor!

  Overigens een mooie theedoos!

  Groetjes uit Hengelo, Marga

  BeantwoordenVerwijderen