maandag 4 april 2011

Internationale creativiteit

Terwijl we heerlijk aan het luieren waren in Turkije was er op een gegeven moment toch een beetje een heimwee-gevoel in mij...heimwee naar het creatief bezig zijn...het (mooier) maken van dingen,het gebruiken van verschillende materialen...Bizar dat creatief bezig zijn een paar jaar geleden niet eens een onderdeel van mijn leven was (op af en toe een ketting maken na) en dat het nu schijnbaar zo'n wezenlijk deel is geworden dat ik het mis als ik een weekje op vakantie ben!

Gelukkig kon ik wel inspiratie opdoen in Turkije! Zo stond deze taart mooi te zijn op de toonbank waar je lekkere toetjes kon halen:

En op de laatste dag kwam de ober uit het niets aan ons laten zien wat voor creatieve dingen hij kon maken met servetten!

Geweldig!

Creativiteit...het is van alle landen en van alle tijden!

3 opmerkingen:

  1. Wow!!!!! Wat een prachtige taart!!!
    Dat dansende meisje is ook erg leuk!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! Het water loopt me bij het zien van die taart me in de mond. Deze zou je zelf ook kunnen maken! Hartjesvormpjes heb je volgens mij al (gezien jouw cup-cakes). Creatieve ideeën kun je volgens mij overal opdoen. Dat deed ik zo'n vijf jaren terug op vakantie in Denemarken (gezien in een cultuurmuseum): guimpe-haken, een hele oude haaktechniek. Thuisgekomen heb ik gelijk zo'n guimpevork gekocht en uitgeprobeerd.

    Groetjes, Marga.

    BeantwoordenVerwijderen