woensdag 15 augustus 2012

Strandtas

Het was een mega (leuke) klus. een strandtas haken voor mijn schoonzus.
 Toen ie eindelijk klaar was, pakte ik 'm snel leuk in en overhandigde 'm aan mn sis-in-law (die er overigens heel blij mee was :-)).

 Ik vergat alleen om een foto te maken!
 Dus heel lief gevraagd of de nieuwe eigenaresse nog eventjes een foto wilde maken (tja, ik wil wel t resultaat laten zien van die maanden werk...)
en dat wilde ze gelukkig :-)


maandag 6 augustus 2012

Pasteltinten

Vorige week ons huis gepimpt in pasteltinten!


(geinspireerd van de Adriane @ home van Juli)


Zeepketting en memobord zelf gemaakt (ik moet nog even foto's laten ontwikkelen)

Storm!

Gisteren aan het begin vd avond werd het ineens heel donker. Donkere wolken kwamen voorbij en opeens kwamen er hele ijsklonten uit die wolken! Wat indrukwekkend was het, hou ervan!  Facebook stond meteen vol met foto's van donkere wolken en ijs in de tuin. En ook wij hadden de camera paraat :-)


gaaf toch?!

stil...

En toen was het stil op mijn blog...
Niet omdat we op vakantie waren, maar ik moest even nadenken over hoe ik omga met een vervelende (ik gok) mevrouw die elk ding negatief opvat en daarover mijn ouders opbelt. Tegen mij kan je dat soort dingen prima zeggen en ik laat het vooral snel weer van me afglijden. Maar je moet mn ouders er niet mee gaan vermoeien...

Maar ik heb zulke lieve en leuke reacties gehad over deze blog dat ik tot de conclusie kwam: ik laat me het plezier in bloggen niet afnemen door iemand die zelf geen leven heeft en daarom zich maar gaat bemoeien met een ander!

Dus...ik ga door!  LEUK, ik heb jullie nog zoveel te laten zien! :-)